Stenen

Bouwmarkt Baarn is dé specialist in bouwstenen voor elke bouwproject. Wij bieden een uitgebreid aanbod van diverse soorten stenen, zoals gevelstenen, kalkzandstenen, betonblokken, gipsblokken, cellenbeton en keramische stenen. Wij begrijpen als geen ander dat stenen niet alleen het fundament van een gebouw vormen, maar ook de uitstraling ervan bepalen. Daarom hebben we een ruime voorraad in diverse maten en kleuren, zoals de populaire waalformaat gevelsteen.

Soorten stenen

Gevelbakstenen

Gevelbakstenen zijn niet alleen duurzaam, kleurvast en milieuvriendelijk, maar bieden ook uitstekende thermische isolatie. Hierdoor blijft een pand aangenaam warm in de winter en koel in de zomer. Voor thermisch isolerend metselwerkbieden wij isolerende bakstenen die hiervoor geschikt zijn.

Kalkzandstenen

Voor binnenwandconstructies zijn kalkzandstenen de ideale keuze. Ze zijn schoon, gemakkelijk aan te brengen, geluiddempend, isolerend en brandwerend. Bij ons zijn kalkzandstenen verkrijgbaar in diverse formaten.

Betonblokken

Onze betonblokken zijn veelzijdig en van hoge kwaliteit. Ze zijn geschikt voor verschillende soorten werken zoals grondwerken, buitenwerken en metselwerken. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten.

Gipsblokken

Gipsblokken, gemaakt van massief stucgips, zijn ideaal voor het creëren van niet-dragende scheidingswanden, schachtwanden en voorzetwanden. Het beste van alles is dat er geen draagconstructie nodig is. De blokken worden eenvoudig in halfsteensverband geplaatst en met gipslijm aan elkaar gelijmd.

Cellenbetonblokken

Cellenbetonblokken hebben veel voordelen: ze zijn onbrandbaar, hebben een grote draagkracht en bieden uitstekende thermische en geluidsisolerende prestaties. Bovendien zijn ze eenvoudig verwerkbaar.

Keramische stenen

Poriso keramische stenen en blokken zijn lichtgewicht en perfect geschikt voor dragend metselwerk. Ze zijn maar liefst 30% lichter dan traditionele bakstenen en bieden goede geluidsisolerende eigenschappen.

Het volledige aanbod stenen

Bij Bouwmarkt Baarn hebben we een breed assortiment steengereedschap en bieden we gevelstenen, kalkzandstenen, betonblokken, gipsblokken, cellenbetonblokken en keramische stenen en blokken aan. We hebben een ruime voorraad en kunnen snel leveren.