Elektra

In ons uitgebreide assortiment van elektra vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle elektrotechnische installatie. Of het nu gaat om kabels, schakelmateriaal of verlichting.

Verschillende soorten elektra

Kabels en haspels

Kabels vormen de basis van elke elektrische installatie en zijn verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit van de bron naar de verbruiker. Bouwmarkt Baarn biedt een breed scala aan kabelsoorten, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en voor verschillende toepassingen, zoals data-, communicatie- en stroomkabels.

Schakelmateriaal

Schakelmateriaal is een essentieel onderdeel van elektra. Het omvat schakelaars, stopcontacten, dimmers en andere componenten die nodig zijn om elektrische apparaten en verlichting veilig en efficiënt te bedienen. Onze winkel heeft een uitgebreide collectie schakelmateriaal van gerenommeerde merken, zodat u altijd de juiste oplossing vindt voor uw project.

Verlichting

We bieden verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Denk aan lampen, inbouwspots, plafond- en wandverlichting, en andere lichtbronnen die zorgen voor de juiste sfeer en verlichting in elke ruimte. Bouwmarkt Baarn heeft een divers aanbod aan armaturen in verschillende stijlen, materialen en afwerkingen, zodat je gegarandeerd de perfecte verlichting voor jouw project vindt.