Elektrisch gereedschap

Als expert in de bouwsector is het vanzelfsprekend dat hoogwaardig elektrisch gereedschap onmisbaar is om werkzaamheden adequaat uit te voeren.

Boormachines

Boormachines zijn een van de meest gebruikte gereedschappen in de bouwsector. Ze worden gebruikt om gaten in verschillende materialen te maken, zoals hout, metaal, beton en metselwerk. Er zijn verschillende soorten boormachines, zoals klopboormachines, hamerboormachines en boorhamercombinaties.

Slijptollen

Slijptollen zijn ontworpen om materialen te snijden, slijpen en polijsten. Ze kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan taken, zoals het doorslijpen van pijpen, het snijden van tegels, het afschuinen van randen en het verwijderen van roest. Er zijn verschillende soorten slijptollen, zoals haakse slijpmachines, rechte slijpmachines en bandslijpmachines.

Schroefmachines

Schroefmachines zijn ontworpen om snel en efficiënt schroeven aan te brengen en te verwijderen. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en soorten, zoals draadloze en bekabelde schroefmachines en automatische schroefmachines.

Schuurmachines

Schuurmachines worden gebruikt om materialen glad te maken en te polijsten. Ze kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan taken, zoals het schuren van houten oppervlakken, het polijsten van metalen oppervlakken en het verwijderen van oude verflagen. Er zijn verschillende soorten schuurmachines, zoals bandschuurmachines, vlakschuurmachines en excentrische schuurmachines.

Decoupeerzagen

Decoupeerzagen zijn ontworpen om door verschillende materialen te zagen, zoals hout, metaal en kunststof. Ze zijn ideaal voor het zagen van gebogen vormen en het maken van gaten in materialen. Er zijn verschillende soorten decoupeerzagen, zoals beugeldecoupeerzagen en pendecoupeerzagen.

In het kort, elektrisch gereedschap omvat boormachines, slijptollen, schroefmachines, schuurmachines en decoupeerzagen. Elk type gereedschap heeft zijn eigen specifieke toepassingen en kan worden gebruikt voor verschillende taken in de bouwsector.

Bij Bouwmarkt Baarn hebben we ook nog tuingereedschap en handgereedschap.