Paint/Non-paint

Bouwmarkt Baarn heeft een ruim assortiment aan verf- en non-paint producten voor houtbewerking, behandeling en reiniging. Hieronder vind je een stapsgewijze uitleg van de verschillende producten die verkrijgbaar zijn bij Bouwmarkt Baarn.

Verfsoorten

Bouwmarkt Baarn biedt verschillende soorten verf aan, zoals lakverf en beits. Lakverf wordt gebruikt voor de afwerking van bijvoorbeeld kozijnen, deuren en trappen en beschermt het hout tegen slijtage en invloeden van buitenaf. Beits is een transparante of semi-transparante verf die het hout een natuurlijke uitstraling geeft en het tegelijkertijd beschermt tegen slijtage en verkleuring door de zon. Beits wordt vaak gebruikt voor tuinhout, schuttingen en gevelbekleding.

Voorbehandelingsproducten

We hebben verschillende voorbehandelingsproducten in ons assortiment, zoals grondverf. Grondverf is een primer die wordt gebruikt voor het egaliseren van de ondergrond en het verbeteren van de hechting van de uiteindelijke verflaag. Het zorgt ervoor dat de verf beter hecht en langer meegaat. Grondverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten, afhankelijk van het type ondergrond en de gewenste afwerking.

Reinigingsmiddelen

Om verfresten en vuil te verwijderen biedt Bouwmarkt Baarn verschillende reinigingsmiddelen aan, zoals verfreiniger en houtreiniger. Verfreiniger is een krachtige reiniger die verfresten en vuil van kwasten, verfrollers en andere schildersgereedschappen verwijdert. Houtreiniger is een reiniger die geschikt is voor het reinigen van alle soorten hout, zoals tuinhout, terrasplanken en gevelbekleding. Het verwijdert vuil, algen en schimmels en zorgt ervoor dat het hout er weer als nieuw uitziet.

Non-paint benodigdheden

Bouwmarkt Baarn biedt verschillende non-paint benodigdheden aan, zoals kwasten, verfrollers, schilderstape en schuurpapier. Kwasten en verfrollers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten, afhankelijk van het type verf en de gewenste afwerking. Schilderstape wordt gebruikt om strakke lijnen te creëren en om delen af te plakken die niet geschilderd moeten worden. Schuurpapier is verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes en wordt gebruikt om de ondergrond te schuren voor een betere hechting van de verf.